Yritys

YRITYSESITTELY

Cobro24 on suomalaisomistuksessa oleva perintäratkaisuja ja -järjestelmiä tarjoava yritys. Cobro24-perintäpalvelu kattaa perinnän huomautuksesta oikeudelliseen perintään. Koko perintäprosessi on automatisoitu mahdollisimman pitkälle, ja perintäpalvelun etuina ovatkin

  • palvelun räätälöitävyys asiakassuhteen hoidon mukaiseksi
  • rahaprosessin nopeus velalliselta velkojalle ja
  • perintään liittyvän selvitystyön minimointi.

Cobro24 tarjoaa myös perintäjärjestelmiä, joiden avulla velkoja voi itse hoitaa koko maksuvalvonnan huomautuksesta perinnän eri vaiheisiin. Vaihtoehtoina ovat PerintäKarhu- ja Digna-järjestelmät.

Yrityksen historia ulottuu 1990-luvun alkupuolelle, jolloin julkaistiin ensimmäiset versiot PerintäKarhu-järjestelmästä. Vuonna 2010 kehitimme automatisoidun perintäjärjestelmän, joka nykyisin toimii perintäpalvelumme sydämenä.

STRATEGIA

Cobro24:n strategiana on tarjota uudenlaista perintäpalvelua, jossa perinnällä on oma merkittävä roolinsa osana asiakkaamme kassan hallintaa ja asiakassuhteiden hoitoa. Toimintamme perustuu läheiseen yhteistyömalliin, jossa yhdessä asiakkaamme kanssa optimoimme perinnän tehokkuutta ja samalla varmistamme toimeksiantajallemme tärkeiden asiakassuhteiden pysyvyyden.

Perintäprosessimme perustuu automatisoituihin järjestelmiin. Cobro24:n perintäpalvelussa velallisen suoritukset maksetaan lyhentämättöminä velkojan tilille. Nykyaikaisten, automatisoitujen järjestelmien avulla toiminta on huipputehokasta ja tarjoaa velkojalle markkinoiden edullisimman perintäratkaisun.

Cobro24:n liiketoimintamallin tehokkuuden perustana ovat älykkäät tietojärjestelmät, harkitut toimintaprosessit ja uudenlainen liiketoiminta-ajattelu, joka muuttaa totuttuja perintätoimialan käytäntöjä. Ratkaisuvaihtoehtomme ovat joustavia ja skaalautuvat asiakkaidemme liiketoiminnan volyymin mukaisesti. Tavoitteenamme on lähivuosina olla edistyksellisin perintäratkaisujen tarjoaja Euroopassa, ja haluamme jakaa menestyksemme asiakkaidemme kanssa.

YRITYSRAKENNE

Cobro24 on Crédito Cobro Oy:n markkinointi- ja aputoiminimi. Digna IT Oy on Crédito Cobro Oy:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka kehittää ja ylläpitää perintäjärjestelmiä.

Crédito Cobro Oy on Euroloan Group Oyj:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Euroloan Group Oyj:n omistajina on suomalaisia yksityishenkilöitä joko suoraan tai yhtiöidensä kautta.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tarjouspyyntölomake  |  Yhteydenottolomake